Herkullista luomua blogi

Ota yhteyttä!

Hei!

Haluamme kuulla sinusta! Laita siis viestiä, vastaamme mahdollisimman nopeasti.

KommenttejaJätä kommentti

 • Hei! Olisin halunnut lähestyä teitä yhteistyön tiimoilta s-postitse. Yhteystiedot kuitenkin puuttuvat sivulta, joten mistä osoitteesta teidät tavoittaa?

  • Hei!

   Pahoitteluni viivästyneestä vastauksesta – blogin päivittäjä vaihtui alkuvuonna ja sen myötä blogin moderointi pääsi unohtumaan turhan pitkäksi aikaa.

   Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta info@luomuruokatukku.fi. 🙂

 • Moi! Luin jutun pähkinöiden liotuksesta ja jäin miettimään että tarvitaanko kuivausta ollenkaan jos liottaa aina vain kerta-annoksen ja syö pähkinät heti liotuksen jälkeen?

  • Hei!

   Kiitos viestistäsi ja pahoitteluni vastauksen viivästymisestä! Liotuksen jälkeen pähkinät tavataan kuivata kahdesta syystä: 1) jotta isomman määrän voisi napostella pidemmän ajan kuluessa, eli säilyvyyden parantamiseksi 2) fytaattien määrän vähentämiseksi, eli pähkinöiden ravinteiden imeytymisen parantamiseksi. Koska aktivoinnissa imitoidaan idätystä antamatta silti pähkinöiden itää, laittaisin itse ne kuivamaan lyhyeksi ajaksi ja söisin sitten, mutta mitään haittaa ei koidu, vaikka pähkinät söisi hetikin. Niiden rakenne on vain hivenen pehmeämpi. Toivottavasti vastaukseni auttoi.

 • Af eli atrial flimmer potilaiden ei tulisi syödä kasvisrasvoja omega3 aiheuttaman rytmihäiriön takia. Erityisesti rypsiöljyä. Oliiviöljy parempi. Ks Mediscape julkaisu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *